Vitlök: Den Ancient Herb for Center Wellness

I hundratals år har vitlök faktiskt använts i nästan alla samhällen på planeten, och inte bara för att driva bort ondska. Dess eget näringsvärde marknadsvärde och smak har faktiskt producerat det en köks stapel. Gamla egyptier konsumerade vitlök för styrka; i moderna möjligheter har vitlök upptäckts för att sänka kolesterolnivåerna, stoppa emboli, minska blodtrycket, samt säkra mot infektioner. Nu har analysen faktiskt funnit att det hjälper till att stoppa artärstoppande oralt plackuppbyggnad vid den tidigaste fasen (kontaktade nanopaket). Exakt hur? Vitlök upprätthåller privata kolesterolbitar från att klibba till artärväggar.

De bästa sätten att få lite: Kommande tid du slog mataffären, plocka upp ett badkar från färskt skalade vitlöksklyftor, och även svårighet på egen hand att se till att den är borta före ”största genom” -datumet. Haka upp och kasta även på pizza, i soppor eller till och med på måltiderna.

Ät så mycket: För att njuta av fördelar, försök med 2 till 4 färska kryddnejlika en gång.

Grön spenat: Själen Hälsosam och balanserad miljövänlig Titan

Grön spenat: Själen Hälsosam och balanserad miljövänlig Titan Grön spenat innehåller avsevärda mängder lutein, det solskensgula pigmentet upptäcks i mörkare miljövänliga bladgrönsaker och äggula sackar. Lutein har för närvarande en ”guld” bild för att försvara sig mot åldersrelaterad makuladegenerering, en ledande orsak till siktförlust.

Nu undersöker utredningen att bara en 1/2 rån från en luteinrik matvara dagligen försvarar också mot hjärtstopp genom att bistå kanalväggen strukturer ”skaka” kolesterol inkräktare som leder till överbelastning.

De bästa sätten att skaffa några: Sök efter 9-oz väskor från spädbarn spädbarn lämnar bakom det du kan popa i mikrovågsugnen (beredd på 3 minuter). Ledande med 2 msk parmesan samt 1 msk från kokta solrosfrön. Inkorporera en rulle, liksom du har faktiskt fått en gudomlig lågkalat kvällsmat för en.

Ät så mycket: Grön spenat är den rikaste resursen av lutein. Syfta för en 1/2 kopp en gång.

Margarine: Bästa Spreads för dina bröd.

Margarine: Bästa Spreads för dina bröd.2 margar. bekräftas att hjälp minskar dina kolesterolnivåer antal: ta befäl och även benecol. De åstadkommer detta genom att hindra absorptionen av kolesterolnivåerna bestod av både i mat och galla.

Ta kontrollmarginal. tas faktiskt in tillsammans med vegetationssteroler som faktiskt verifieras för att minska såväl totalt som LDL-kolesterolnivåer genom så mycket som 14%. Växtstanolerna i Benecol-margarin fungerar på samma sätt. Både National Cholesterol Level Learning System och American Center Affiliation rekommenderar dessa margariner.

Sätt att ta emot några: Spridning av dessa marginaler. på din salute eller bagel på morgonen eller till och med för en mellandag snackmat. Den enda biverkan är minskad beta-karotenabsorption. För att kompensera, var noga med att du äter extra morötter, grön spenat, söta paprikor eller trevliga potatis.

Ät så mycket: I forskningstudier går 3 portioner per dag med hjälp av Benecol ned i den totala blodkolesterolnivån genom cirka 10% och LDL-kolesterolnivåer med 14%. Take Management hjälpte till att förlora totalt kolesterol i genomsnitt 6 till 8% samt LDL genom 7 till 10% med en till 2 portioner om dagen. Kontrollera etiketter för att erbjuda storlek.

Örtte: Den heta och kalla Superdrinken

Örtte: Den heta och kalla SuperdrinkenTe, oavsett om det här är väldigt varmt eller till och med isigt, ger en explosion från antioxidantföreningar. Studier visar att te hjälper till att upprätthålla kapillärutvilad och stoppa blodproppar. Flavonoider, de signifikanta antioxidanterna i te, har faktiskt visat sig stoppa oxideringen av LDL-kolesterolnivåer som leder till kavitetsförsvagande plackuppbyggnad på artärväggen. Dessa starka antioxidanter kan också minska kolesterol såväl som nedsatt högt blodtryck.
Te (Foto genom Alberto Bogo / Getty Foton).

Effektiva sätt att få lite: Uppskattar en mugg iskallt eller mycket varmt te. Även om lätta isländska örttejer fortfarande har mycket höga antioxidantgrader, har mycket hemmagjord iskallt urtete (både varmbryggt och kyltvätt). mycket mer antioxidanter. Så, om du föredrar extremt max, skapa din personliga.

Konsumera så mycket: En kopp från hett örtte innehåller faktiskt ytterligare antioxidanter jämfört med ett erbjudande av någon form av fruktprodukt eller veggie. Varje miljövänlig och även svart te har höga antioxidantgrader. Uppskatta minst en kopp te varje dag.

Mer: hur man bromsar den perfekta kopp te varje gång

Valnötter, cashewnötter och även mandlar: Gå (blandade) mandlar!

Valnötter, cashewnötter och även mandlar: Gå (blandade) mandlar!En måttlig fet dietregimen som är faktiskt rik i de balanserade monoättrade överskottsfett som upptäcks i nötter kan vara faktiskt två gånger så bra för ditt centrum som en diet med låg fetthalt. Mandelar har också E-vitamin, magnesium, koppar, samt fytokemikalier som har kopplats till hjärthälsa och välbefinnande. Och tallar är faktiskt också rik på omega-3. Individer som äter nötter rutinmässigt har mycket mindre hjärtproblem och andra sjukdomar jämfört med individer som inte gör det. De hjärt-sunda enomättade överskottsfetterna som de innehåller är lika mycket bättre för dina korsningar än de fleromättade fetterna som upptäckts i majs och saffloroljor.

Så här förvärvar du några: Nyckeln är små mängder: Mandel är faktiskt hög i fett. Håll alltid en flaska från hackade nötter i kylskåpet, och sprinkla också 2 msk om dagen på spannmål, grönsaker, sallader eller till och med yoghurt. Eller inkludera dem alla i din kostplan genom att spruta skivade nötter på stekpannor. Mandel, hasselnötter eller till och med tallar kan läggas till pilafs. Producera en banblandning med dina föredragna nötter, frön och uttorkad frukt.

Ät så mycket: Försök för 2 msk från tärnad mandel fem möjligheter i veckan, eller till och med lite handfull som en behandling 3-4 möjligheter en hel vecka.

Läcker choklad: The Delicious Heart Perk

Läcker choklad: The Delicious Heart PerkHar du för avsikt att hjälpa din själ till den kommande möjligheten du njuter av choklad godis? Välj den mörka eller till och med bittersjuka sorten. Jämfört med mjölkchoklad, som har över 3 gånger så många antioxidanter. Dessa flavonoidantioxidanter verkar för att upprätthålla blodflödesplättar från att hålla ihop och kan också hjälpa till att upprätthålla dina artärer unclogged. Mjölkad choklad utmärker sig extremt, som har mycket antioxidant energi som vin. Och också exakt vad gäller vit läcker choklad? Tyvärr, det har inga flavonoider alls.

Sätt att skaffa några: Mängderna av flavonoider i choklad skiljer sig beroende på var det faktiskt utvecklas och hanteras och också exakt hur detta faktiskt behandlas. Forskare har faktiskt studerat en mängd mörk choklad, byggd genom Mars, Inc., med garanterade hög-flavonoidnivåer. Du kan hitta det nu i Mars Dove barer. För att hantera kalorierna, förvärva Dove darker delicious chocolate Assures. Skäm bort en smaklig, hög-flavonoidbit dagligen, för endast 42 kalorier och 2,6 g från fett.

Ät så mycket: Undersökningen visar att det rör sig om en oz från choklad en dag ökar utmärkt kolesterol och förhindrar dåligt kolesterol från oxidation.